+30 2310 754104
-A A +A
Εταιρία

Εταιρία

Εταιρία

Προφίλ

Η Pagidas Trans είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η ιστορία της οποίας ξεκινά ήδη από το 1968. Έκτοτε κύριο μέλημά μας είναι να δίνουμε προσωπικές και εξατομικευμένες συμβουλές στους πελάτες μας σε σχέση με την μεταφορά των προϊόντων τους. 

Εγκαταστάσεις

Στις εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα προσφέρεται η δυνατότητα αποθήκευσης των προϊόντων και των εμπορευμάτων σας. Οι εγκαταστάσεις μας παρακολουθούνται με κάμερες και διαθέτουν σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο με εταιρεία security.

Ο στόλος μας

Κατόπιν αιτήματος μπορούμε να αναλάβουμε “Project”. Μεγαλύτερες αποστολές και ποσότητα προϊόντων με ένα ή περισσότερα φορτηγά, με ή χωρίς εκτελωνισμό της εισαγωγής, Door to Door (πόρτα-πόρτα). Ταυτόχρονα σας εγγυόμαστε άμεση μεταφορά!

Πιστοποιήσεις

Δείτε τις πιστοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις διαδικασίες επιθεώρησης και πιστοποίησης της TÜV HELLAS (TÜV NORD)Α.Ε. και υπόκειται σε τακτικές επιθεωρήσεις επιτήρησης.

Στοιχεία Εταιρίας

Από το έτος 1968 ιδρύθηκε από τον Παγίδα Νικόλαο και την Παγίδα Γιαννούλα η εταιρεία μας Pagidas Trans μια οικογενειακή επιχείρηση, με επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών μας. Η εταιρία μας εδρεύει στο Καλοχώρι και διοικείται απο το Παγίδα Δημήτριο.

Λήψεις

Κατεβάστε απαραίτητα έγγραφα.

Η Pagidas Trans είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στις διεθνείς μεταφορές φορτίου, μεταφορές ADR, ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτιών, στη μεταφορά φαρμάκων, στην αποθήκευση των εμπορευμάτων και στον εκτελωνισμό τους.

NEWSLETTER

Newsletters

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνείς Μεταφορές | Pagidas Trans

Ολύμπου 34, 57009, Καλοχώρι

+30 2310 754104

+30 2310 752619

info@pagidastrans.gr

www.pagidastrans.gr