+30 2310 754104
-A A +A
Θάλαμος Schmitz Cargobull Μεταφοράς Φαρμάκων

Θάλαμος Schmitz Cargobull Μεταφοράς Φαρμάκων

Θάλαμος Schmitz Cargobull Μεταφοράς Φαρμάκων

Η εταιρεία διεθνών μεταφορών Pagidas Trans με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αρκετές δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο της μεταφοράς, επεκτείνεται τώρα και στις μεταφορές ευπαθών προϊόντων με προορισμό κράτη της Δυτικής Ευρώπης.

Για την κάλυψη της ιδιαίτερα απαιτητικής μεταφοράς φαρμάκων η εταιρεία Pagidas Trans αποφάσισε να επενδύσει σε έναν σύγχρονο επικαθήμενο ψυκτικό θάλαμο Schmitz Cargobull, με πιστοποιητικά καταλληλότητας μεταφοράς φαρμάκων από τον οργανισμό PharmaServ.

Συζητώντας με το νέο ιδιοκτήτη του θαλάμου, Κλεόπα Παγίδα, μας τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε την ανάλογη εμπειρία από επικαθήμενες νταλίκες (μουσαμάδες) της Schmitz Cargobull, οι οποίες μέχρι τώρα μας έχουν δείξει θετικά στοιχεία και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό προϊόν, κυρίως ως προς την αξιοπιστία τους στο πέρασμα του χρόνου. Με το σκεπτικό αυτό έγινε και η αγορά του θαλάμου, ο οποίος πιστεύουμε πως θα δείξει την ίδια αντοχή και καλή διαγωγή στο χρόνο».

Ο νέος θάλαμος Schmitz είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα συστήματα για ασφαλή δρομολόγια και εξαιρετική κατασκευή του σασί για σταθερό πάτημα στο δρόμο. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ιδιοκτήτη έπαιξε το εσωτερικό ύψος του θαλάμου, στα 2.850 χιλιοστά που επιτρέπει το φόρτωμα υψηλών φορτίων.

Στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί μας μιλά ο ιδιοκτήτης για τη μέχρι τώρα εμπειρία του και παρουσιάζουμε τον νέο εξοπλισμό του θαλάμου που συμβάλλει σε πιο εύκολα και ασφαλή δρομολόγια.

Συγγραφέας: Παύλος Μαυρομύτης
 
SHARE: 

Η Pagidas Trans είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στις διεθνείς μεταφορές φορτίου, μεταφορές ADR, ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτιών, στη μεταφορά φαρμάκων, στην αποθήκευση των εμπορευμάτων και στον εκτελωνισμό τους.

NEWSLETTER

Newsletters

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνείς Μεταφορές | Pagidas Trans

Ολύμπου 34, 57009, Καλοχώρι

+30 2310 754104

+30 2310 752619

info@pagidastrans.gr

www.pagidastrans.gr